Rècord històric dels directes d'Esport3

El canal esportiu català fa el millor juny des del 2015 i fa rècord històric del canal en streaming

El canal esportiu català tanca el mes amb 1.896.000 espectadors, i fa el seu rècord històric digital de dispositius únics en directe. I és que les transmissions de futbol són el segon programa més vist del mes a la plataforma 3Cat

Les tres emissions més vistes en directe del mes en digital són els partits d'ascens a Segona Divisió del Nàstic i del Barça Atlètic. El Nàstic-Màlaga; la tornada del Còrdova CF-Barça Atlètic i l'anada, el Barça Atlètic-Còrdova CF.

 

Es referma el caràcter poliesportiu de la cadena, que ha fet costat a les fites de l'esport català aquest final de temporada. Varietat multidisciplinària, entre els 15 programes més vistos del mes a Esport3: bàsquet, handbol, futbol...

Lidera el rànquing el postpartit del la lliga LEB Or Estudiantes-Força Lleida, que va recollir les celebracions lleidatanes de l'acens a l'ACB. El segon programa més vist també són unes celebracions: les de la final de la Copa del Rei d'handbol Torrelavega-Barça, amb el títol de campions per als blaugranes. En tercera posició, la pròrroga del Gimnàstic de Tarragona-Màlaga de futbol.

Entre les 15 primeres posicions hi apareix el programa "Onze" en 5 ocasions. L'audiència premia amb èxit l'anàlisi distesa que fa l'espai nocturn cada final de jornada.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut