Muñiz Ruiz treu una groga a Vinícius (EFE)

Real Madrid TV hi torna pel broc gros: "Arbitratge porqueria"

El canal de televisió blanc critica l'actuació de Muñiz Ruiz davant l'Alabès i assegura que el club s'enfronta a un règim i a la manipulació televisiva
Redacció Esport3 Actualitzat

Tot i que Muñiz Ruiz va perdonar les expulsions d'Endrick i Vinícius, Real Madrid TV continua amb les seves ferotges crítiques arbitrals. Unes crítiques ja habituals, tot i la victòria del seu equip contra l'Alabès (3-2), en un duel en què els blancs van acabar demanant l'hora.

En el programa posterior al partit, es va qualificar la tasca de Muñiz Ruiz "d'arbitratge porqueria, abús d'autoritat, actitud desafiant, arrogant...". Durant el programa també es va destacar: "Quan van saber que xiulava Muñiz Ruiz, sabien el que passaria." "Després de no xiular tres penals al Reial Madrid-Betis, el premi és xiular avui", van concloure.

 

Mà negra amb les targetes i el clàssic, a l'horitzó

El programa també va assegurar que hi ha una mà negra amb les targetes que veuen els jugadors madridistes: "El tema de les targetes és greu i al ritme que anem, n'hi ha moltes per als davanters i com que són tan agressius..."

Els continguts de caràcter propagandístic del canal blanc també tenien munició per a la Federació:

"El Reial Madrid s'enfronta a un règim i avui s'ha cantat 'Corrupció a la Federació i Negreira, Negreira!'. A Vinícius el frenen amb puntades i li ensenyen groga. Això és la LaLiga de Tebas en què el Madrid se'n va amb quatre targetes. S'aproxima el clàssic. El Madrid porta 39 partits sense perdre i diumenge juga el derbi, un partit que l'any passat li van haver de xiular tres penals.

Gràcies a aquests arbitratges, d'aquí molt poques jornades hi haurà jugadors que es perden partits. Aquesta autosuficiència o aquesta autoritat desafiant en el terreny de joc que castiga els jugadors que són objecte de les entrades del rival." 

La realització televisiva de Mediapro també rep

La síndrome de persecució blanca també dispara contra la realització televisiva:

"L'actuació de Munuera Montero i la d'avui és molt sibil·lina. Els aficionats que no poden seguir la totalitat de les imatges tenen un relat que no s'ajusta a la realitat. Els realitzadors han elaborat un relat. La realització de Mediapro que sortirà a les televisions és un fet que es produeix des de fa uns anys i des de RMTV volem acabar amb aquesta manipulació.

Tan culpable és el que realitza com qui ho permet. No s'agafa per enlloc. Set grogues en dos partits. Dos arbitratges sospitosos. Hi ha un evident conflicte d'interessos d'una empresa que té interessos comercials amb un equip.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut