Continua la campanya de Reial Madrid Televisió contra els arbitratges
MADRID

Real Madrid TV denuncia una "ensarronada arbitral" i una "cacera intolerable de l'Atlètic"

El canal oficial del club blanc critica amb duresa l'actuació de l'àrbitre Cuadra Fernández, després de quedar eliminat de la Copa del Rei en el derbi contra l'Atlètic de Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Ho han tornat a fer. Continua la campanya de Reial Madrid Televisió contra els arbitratges. L'últim episodi del mal perdre del canal oficial madridista és la derrota de l'equip blanc en els vuitens de final de Copa contra l'Atlètic de Madrid. No van pair l'eliminació i, en el postpartit, van posar en el punt de mira Cuadra Fernández.

Expressions com "ensarronada arbitral" o "la Copa és tercermundista" les van fer servir els analistes blancs per comentar la derrota del seu equip.

"Ha estat una ensarronada arbitral i una cacera intolerable de l'Atlètic de Madrid. La copa és tercermundista. De Paul hauria d'haver estat expulsat i, com han repartit a Brahim i Vinicius, és inacceptable. I no han posat cap repetició"

Les crítiques van girar entorn de les faltes de l'Atlètic de Madrid, l'ambient hostil del camp i el model de la Copa del Rei.

 

No és la primera vegada que Reial Madrid Televisió critica sobre mesura els arbitratges que rep l'equip. Ho ha fet de forma preventiva en la prèvia d'un partit i també en els postpartits.

 

Anar al contingut