Martínez Munuera i Soto Grado no s'han mossegat la llengua a la sala de premsa de Riad
Martínez Munuera i Soto Grado no s'han mossegat la llengua a la sala de premsa de Riad (EFE)
futbol

Reacció dura dels àrbitres de la Supercopa a Negreira i als vídeos de Real Madrid TV: "Fomenten l'odi"

Sucosa i necessària roda de premsa dels col·legiats encarregats de jutjar el clàssic que decidirà el títol de Riad

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dissabte ha tingut lloc la roda de premsa, des de Riad, dels àrbitres encarregats de xiular la final de la Supercopa. Benvinguda novetat. Haurien de parlar més. Per transparència, per sentit de l'espectacle i, sobretot, per defensar-se de les crítiques que reben.

Amb aquesta voluntat, César Soto Grado, designat àrbitre de VAR de la final, ha reaccionat als vídeos que la televisió del Reial Madrid està convertint en rutinaris criticant les actuacions dels col·legiats. Pel de La Rioja, eines de pressió que no aconsegueixen el seu propòsit de "fomentar l'odi".

"No estic d'acord amb l'afirmació que els vídeos de Real Madrid TV condicionen els arbitratges. Aquests vídeos els fa un canal, no un club. És cert que altres entitats utilitzen les xarxes socials i algun dia sortirem fins i tot per TikTok. Fomenten l'odi cap a l'àrbitre i no aconsegueixen la seva finalitat de condicionar-lo."

Soto Grado ha tret pit pels seus companys:

"Som un col·lectiu fort i amb personalitat. Ens és igual veure vídeos, actuem de la manera més equànime possible."

Amb ganes de resoldre el Cas Negreira

L'àrbitre de camp, el reputat Martínez Munuera, casualment una de les víctimes predilectes de Madrid TV, ha agafat el micròfon per demanar que es resolgui el cas Negreira. N'estan tips de l'ombra de sospita que s'ha escampat sobre les seves actuacions passades, en especial, quan els tocava xiular el Barça. El valencià ha explicat que la polèmica afecta la seva esfera personal:

"Estic molt tranquil, no he fet res il·legal a la meva vida. Però no és agradable. La gent et tracta de corrupte, hi ha gent que t'increpa quan vas al supermercat amb la teva dona i el teu fill i has d'estar pendent de qui tens darrere. Per mi, que surti la sentència demà. A dia d'avui prefereixo estar en segon pla i ja contestaré quan surti la sentència."

Respecte a la final que li tocarà dirigir, sembla que l'experiència de Munuera és la seva millor armadura:

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
Anar al contingut