A l'esquerra de la imatge s'hi pot veure la pancarta amb el text "Flick Heil", al costat de l'habitual simbologia barceloni…
A l'esquerra de la imatge s'hi pot veure la pancarta amb el text "Flick Heil", al costat de l'habitual simbologia barcelonista
barça

Reacció de repulsa del Barça a la pancarta nazi exhibida per aficionats blaugranes a Mònaco

La vicepresidenta institucional del club, Elena Fort, ha qualificat l'episodi d'"indigne i vergonyant"

Redacció Esport3Actualitzat

La història es repeteix. Si en l'últim desplaçament del Barça en la Champions, al Parc dels Prínceps de París, dos socis del FC Barcelona van fer la salutació nazi, aquest dijous a Mònaco es va viure una situació semblant a la graderia de monegasc. Una pancarta amb el text "Flick Heil" va ser exhibida al sector ocupat per aficionats blaugranes al Lluís II.

La difusió de la fotografia amb aquesta versió de la salutació hitleriana --"Heil Hitler"--, que en el cas del text de la pancarta es podria traduir literalment com "Salut Flick", ha provocat una enèrgica reacció de rebuig per part de la directiva del Barça. La vicepresidenta institucional del club, Elena Fort, ha qualificat la situació d'"indigne i vergonyant" en una piulada en què demana que no es torni a repetir.

Més enllà de la condemna pública, ara s'espera que l'entitat engegui mesures per investigar el cas. Després de l'episodi de París, la comissió de disciplina del Barça va decidir suspendre de forma cautelar la condició de socis del club als dos aficionats que van ser detinguts per la policia francesa acusats de fer la salutació nazi i de proferir insults racistes.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut