Raúl de Tomás, amb Alejandro Chicharro a la plaça de toros
Raúl de Tomá,s amb Alejandro Chicharro a la plaça de toros
Futbol

La polèmica escapada d'RDT a veure els toros: el Rayo Vallecano estudia una sanció per al davanter

L'exdavanter de l'Espanyol va viatjar a França per veure el seu apoderat un dia abans del partit contra l'Osasuna

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest no és l'any d'RDT. Després de la sortida de l'Espanyol cap al Rayo Vallecano, el jugador madrileny no ha donat els resultats que s'esperaven al barri de Vallecas i les actituds recents del davanter estan desgastant cada vegada més el club "rayista". Aquesta vegada, ha tornat a ser notícia per una qüestió extraesportiva.

Raúl de Tomás, que encara no ha debutat aquesta temporada amb el Rayo Vallecano, és un fidel seguidor dels bous i diumenge passat va assistir a la corrida de toros del seu apoderat, Alejandro Chicharro. El problema és que el jugador va viatjar fins a Nimes, 200 quilòmetres al nord de Perpinyà, sense notificar-ho al club, segons ha informat la COPE.

Un viatge exprés (i molest)

Aquest fet hauria molestat el club de la franja i, encara més, per haver-ho fet només un dia abans del Rayo-Osasuna, que tancava la cinquena jornada de Lliga. Encara que el davanter va fer un viatge exprés fins a França i va arribar a l'entrenament del diumenge a la tarda, el Rayo ja estudia una sanció per al jugador.

Raúl de Tomás no està en el millor moment de la seva carrera. Quan va tornar a debutar amb el Rayo Vallecano, el gener del 2023, l'afició el va rebre com la nova estrella de l'equip. Però més enllà d'això, ha tingut un rendiment molt baix. Durant la temporada passada, va disputar 25 partits de Lliga i només va marcar un gol. La seva situació tampoc ha millorat a les ordres d'Iñigo Pérez, amb qui aquest curs encara no ha jugat ni un minut.

James, nova estrella a Vallecas

Després d'aquesta escapada polèmica, el jugador no ha tingut participació tampoc en la victòria del seu equip contra l'Osasuna per 3-1, amb remuntada del conjunt madrileny inclosa. L'afició del Rayo sí que ha pogut gaudir del flamant fitxatge del mercat d'estiu: James Rodríguez. El colombià ha disputat els primers minuts amb la samarreta de la franja quan ha entrat al camp en el minut 85 de partit.

L'MVP de la Copa Amèrica d'aquest estiu encara no havia jugat amb el seu nou equip, però sí que ho ha fet en l'aturada recent de seleccions, en què va fer una gran actuació en la victòria contra l'Argentina (2-1). James va marcar un gol i va fer una assistència. Ara, Vallecas espera gaudir-lo.

Mira el resum del Rayo-Osasuna (3-1)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut