Raúl i Bjelica
Raúl i Bjelica (Europa Press)
futbol

Raúl manté la il·lusió que Florentino pensi en ell i l'Union Berlín ja té nou tècnic

El conjunt alemany havia pensat en l'entrenador del filial blanc, però finalment ha preferit quedar-se i seguir esperant el primer equip

Redacció Esport3Actualitzat

L'Union Berlín ha posat punt final a un dels serials dels últims dies. El club alemany havia pensat en Raúl González com a nou entrenador, però finalment l'escollit ha estat el croat Nenad Bjelica.

Raúl és l'actual entrenador del filial del Reial Madrid i no perd l'esperança que Florentino Pérez confií en ell per dirigir el primer equip, quan marxi Ancelotti. Tot apunta que el tècnic italià està en la seva última temporada en la banqueta del Bernabéu, però en lloc de Raúl, totes les travesses situen Xabi Alonso, actual entrenador del Bayern Leverkusen i exjugador blanc, a la banqueta del Madrid el curs vinent.

Raúl, finalment ha rebutjat l'oferta dels alemanys aquest diumenge al matí per quedar-se al filial blanc a l'espera d'una oportunitat d'arribar al primer equip. Una situació pràcticament calcada a la de fa uns mesos amb el Vila-real. El conjunt de La Plana va pensar en ell per a la banqueta, però no es va decidir fer el pas a l'espera d'un futur millor a Madrid. 

La primera segona entrenadora de la història

L'equip alemany va fer història fa pocs dies després d'anomenar Marie-Louisa Eta segona entrenadora provisional del primer equip. Per primera vegada a la història una dona va seure a la banqueta d'un equip masculí de primer nivell com a segona entrenadora. De moment, Eta segueix com a entrenadora assistent de Bjelica, però encara no està clar el seu futur.

Anar al contingut