Raphinha durant la celebració de la Lliga al Camp Nou
Raphinha durant la celebració de la Lliga al Camp Nou
Barça

Raphinha no contempla ser la "palanca" de l'estiu: "Seguiré al Barça les properes temporades"

Recorda els anys de contracte que va signar al juliol i l'amor que sent per la ciutat

Redacció Esport3Actualitzat

Raphinha apareix en les travesses de noms amb qui el Barça podria fer caixa aquest mercat d'estiu. A la Premier manté els pretendents que ja tenia en la seva etapa a Leeds, però l'extrem brasiler té molt clar on vol romandre. A la revista Club del Deportista ha recordat els anys que va signar, en concret, fins al 2027:

"Seguiré al Barça la temporada que ve i la que ve, i la que ve; tinc molts anys de contracte i espero complir aquests anys i molts més."

Les xifres de la seva primera temporada --10 gols i 12 assistències en 50 partits-- conviden a pensar que el club podria traspassar-lo per una quantitat propera als 70 milions que va costar el passat juliol. Després d'uns primers mesos "difícils", valora la dinàmica ascendent que ha seguit al llarg del curs i la bona direcció de Xavi.

Per tot plegat, el davanter descarta ser una de les futures "palanques" estivals, ferm en una postura que pot recordar la de Frenkie de Jong quan la directiva el va posar a l'aparador.

Cites Barcelona

A la rua de campions, Raphinha va acabar de segellar el seu idil·li amb la ciutat: "Barcelona és una ciutat que estimo, els brasilers hi som molt feliços, aquí". Potser per això la seva selecció es troba de stage a la capital catalana, tot i que sense ell a la llista. Dissabte el Brasil jugarà un amistós contra Guinea, en directe per Esport3 (21.30).

 

Anar al contingut