Raphinha celebrant un dels tres gols que va fer contra el Valladolid (EFE)

Més responsabilitat i més ambició del nou Raphinha

L'atacant brasiler ha estat un dels grans protagonistes de l'inici de la Lliga i s'ha convertit en imprescindible per a Hansi Flick
Redacció Esport3 Actualitzat

Raphinha s'ha convertit per mèrits propis en un dels grans protagonistes del bon començament de Lliga del Barça. Un hat-trick i tres assistències va ser la seva gran aportació en l'última victòria a la Lliga. Malgrat el lideratge indiscutible a la classificació, al vestidor demanen prudència.

"La temporada acaba de començar i hem de seguir així. Hem guanyat quatre partits, però són quatre partits que ja han passat. Hem de pensar en els pròxims partits."

Amb l'arribada de Hansi Flick, el seu rendiment ha augmentat en qualitat de forma exponencial. Raphinha ha explicat quina és la clau de l'èxit del tècnic alemany.

"Estem treballant molt dur físicament per arribar al partit i no notar el cansament. Individualment no em demana res especial, crec que no ho fa amb cap jugador. El que demana és que siguem un equip i que ataquem i pressionem tots junts."

El davanter brasiler té aquesta temporada una responsabilitat extra al vestidor, ja que és un dels cinc capitans de l'equip.

"Ser capità és està allà preparat per tot el que faci falta i lluitar per tot, ja sigui dins o fora del terreny de joc."

Raphinha ha passat en uns mesos de ser un jugador discutit per alguns i amb rumors d'una possible sortida aquest estiu a convertir-se en peça clau al conjunt culer.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut