Raphinha just després de lesionar-se (Reuters)
Barça

Raphinha engreixa la llista de baixes: no tornarà fins després de l'aturada

El club ha comunicat aquest dissabte que té una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta

Redacció Esport3Actualitzat

La primera part entre el Barça i el Sevilla va deixar una mala notícia per a l'equip de Xavi Hernández, quan en el minut 37 Raphinha va haver de demanar el canvi. El brasiler, després d'una carrera, va notar de seguida una estravada a la cuixa dreta. El Barça ha comunicat aquest dissabte, després de fer-li les proves pertinents, que es tracta d'una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta.

En tractar-se d'una lesió muscular, tot fa pensar que el termini de recuperació de l'internacional durarà entre tres i quatre setmanes

La baixa del brasiler, en un gran estat de forma, serà un maldecap més per al tècnic de Terrassa, que tampoc podrà comptar per al segon partit de la fase de grups de la Champions ni amb Pedri ni amb Frenkie de Jong. La infermeria del Barça s'engreixa una mica més amb tres baixes que, a més a més, tenen estatus de titulars.

Raphinha es perdrà Porto i també Granada. Després la competició "lliguera" s'aturarà quinze dies per compromisos internacionals de les seleccions. Caldrà veure si algun dels tres està recuperat per a un altre "rush" de partits, amb el partit contra el Reial Madrid inclòs.

Mira el resum del Barça-Sevilla (1-0)

Anar al contingut