Ivan Rakitic ha estat l'emblema de l'Al-Shabab per poc temps
Ivan Rakitic ha estat l'emblema de l'Al-Shabab per poc temps (@AlShababSaudiFC)
futbol

Rakitic no aguanta ni sis mesos a l'Aràbia Saudita i torna a casa

A finals de gener, el migcampista croat s'acomiadava del Sevilla entre llàgrimes

Redacció Esport3Actualitzat

Hi ha finals que estan escrits i l'experiència saudita d'Ivan Rakitic ja va arrencar amb males perspectives. Les dificultats econòmiques del Sevilla i una millorable entesa amb Quique Sánchez Flores van precipitar l'adeu del croat el passat mercat d'hivern. En la roda de premsa de comiat, les llàgrimes de l'exblaugrana demostraven que recalar a l'adinerada Saudi Pro League no era un pas desitjat pel futbolista.

Rakitic ha aguantat poc més de cinc mesos a l'Al-Shabab. En les últimes hores s'ha confirmat el seu fitxatge pel Hajduk de Split, tercer de la passada Lliga de Croàcia. Als 36 anys, l'autor del primer gol de la final de Berlín, que va suposar la darrera Champions del Barça, tanca el cercle de la seva carrera jugant per primera vegada al país que ha representat en 106 ocasions. Cal recordar que va néixer a Suïssa, fill d'emigrants, i es va forjar al Basilea, abans de saltar a Alemanya.

El migcampista de la punteria telescòpica ha estat presentat aquesta tarda de diumenge davant la passional afició de l'estadi Poljud. Al Hajduk es retrobarà amb un altre Ivan, de cognom Perisic, i altres glòries de la millor selecció balcànica d'aquest segle. El dirigirà l'estricte règim de Gennaro Gattuso. Rakitic busca tornar a les arrels i deixar enrere el desert on s'esborren les petjades dels cracs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Anar al contingut