Ivan Rakitic amb José Castro, president del Sevilla (EFE)
Futbol

Rakitic: "Em queden al davant els millors anys de la meva carrera"

El croat ha estat presentat com a nou jugador del Sevilla després de desvincular-se del Barça

Actualitzat

Ivan Rakitic mai ha amagat que el seu pas pel Sevilla el va marcar. Sense anar més lluny, a Sevilla va formar la seva família. Tant el club andalús com el jugador pensaven a reprendre la vinculació si el croat hagués de marxar del Barça. L'acord ha sigut ràpid un cop s'ha confirmat que Rakitic entrava en el pla de renovació del Barça. Si aquest dimecres va tancar amb emoció una etapa de sis anys al club blaugrana, aquest dijous ha encetat amb il·lusió la seva segona etapa de sevillista. 

"Em queden al davant els millors anys de la meva carrera", ha assegurat Rakitic, de 32 anys, que ha firmat per 4 temporades amb el Sevilla. El croat ha confessat tenir pressa per posar-se a les ordres de Julen Lopetegui. No s'ha volgut estendre gaire sobre el seu pas pel Barça: "Han sigut sis anys fantàstics, però ja és passat. Ara em centro en el Sevilla. Arribo amb més confiança i més maduresa, millor que quan vaig marxar".  

El croat ha entrat en la broma quan se li ha preguntat sobre Messi:

"Li trobarem un lloc a Messi aquí al Sevilla"

Rakitic pot tenir el seu primer compromís oficial amb el Bayern de Munic, el seu últim botxí amb el Barça, a la Supercopa d'Europa: "Hi ha un títol en joc i volem demostrar que som un bon equip. Ganes de revenja? El que vull és guanyar un títol amb el Sevilla". 

 

Anar al contingut