Haaland celebrant un dels seus gols amb la samarreta groga del Dortmund
Haaland celebrant un dels seus gols amb la samarreta del Borussia Dortmund (EFE)
Barça

Raiola posa el Barça a la llista dels quatre clubs on pot anar Haaland

El representant del davanter noruec, una de les peces més cobejades del mercat, ha avançat els possibles destins per quan surti del Dortmund

Redacció Esport3Actualitzat

L'agent de futbolistes Mino Raiola ha avançat en una entrevista al canal alemany Sport 1 per on passa el futur d'un dels seus representats amb més pretendents: el davanter del Borussia Dortmund Erling Haaland.

Segons el carismàtic representant, la llista d'equips on pot recalar el golejador noruec a partir del pròxim estiu es limita a quatre clubs.

Haaland està en condicions de fer el següent pas en la seva carrera i el farà. El Bayern de Munic, el Reial Madrid, el Barça o el Manchester City: aquests són els grans clubs als quals pot anar.

L'agent italià defineix el seu client com "algú que vol desenvolupar-se i buscar nous reptes" i que qualsevol d'aquests destins suposaria "una alternativa millor" a la seva situació actual.

Quan farà aquest pas?

Raiola reconeix que la marxa de Haaland del Borussia, un pas que reconeix que quan va fitxar per l'equip alemany "tots sabíem que passaria un dia o altre", pot produir-se al final d'aquesta temporada o a l'estiu del 2023, tot i que no amaga que "hi ha una gran possibilitat que sigui aquest estiu".

Segons algunes fonts, el pròxim trimestre s'activarà la clàusula de Haaland, que estaria entre 75 i 90 milions, i alliberaria el davanter noruec del seu actual equip quan s'acabi aquesta temporada.

Raiola, sobre la clàusula, ni la confirma ni la desmenteix. En tot cas, sí que afirma que la relació entre el jugador i el seu actual club quedarà supeditada a una reunió que tindrà lloc aquest hivern.

2 gols en mitja horeta

En l'última jornada de la fase de grups de la Champions, el noruec en va tenir prou en mitja horeta per marcar dos gols en la golejada del Dortmund contra el Besiktas turc (5-0). Tot i això, el seu equip ha pagat la seva absència durant gran part de la competició amb una tercera plaça de grup que el condemna a jugar la Lliga Europa. Igual que un dels seus possibles futurs equips: el Barça.

Anar al contingut