Jon Rahm durant l'última jornada del golf (Reuters)
Jon Rahm durant l'última jornada del golf (Reuters)
Jocs Olímpics de París

Rahm culmina el diumenge olímpic de cendra espanyol

Espanya té una jornada negra i es queda sense els ors de Rahm, Alcaraz, Marín i Reyes

Redacció Esport3Actualitzat

La jornada d'avui estava marcada com el dia de la resurrecció de la delegació espanyola als Jocs de París. De la il·lusió amb què s'ha començat la jornada s'ha passat a la tristesa a la tarda. Tot i que han sumat la medalla de plata d'Alcaraz, el diumenge ha estat negre, un diumenge de cendra. Carolina Marín, Jon Rahm, Emmanuel Reyes i el tenis individual masculí s'han quedat sense els esperats ors.

El Rahm que no és GOAT

El golfista basc era la gran esperança espanyola per poder sumar un or en la jornada d'avui després de les decepcions que s'havia emportat a les competicions matinals. Jon Rahm començava l'última jornada com a líder en la classificació, a un pas de ser campió olímpic. Però ja diuen que l'important és com s'acaba i no com es comença.

Reconegut aficionat de l'Athletic Club, el Lleó de Barrica dominava de quatre cops a falta de vuit forats i s'ha acabat quedant fora del podi. Rahm ha reconegut, abatut, que li costaria superar el tràngol. L'or ha estat per a l'estatunidenc Scottie Scheffler, número u mundial.

 

Djokovic també liquida Alcaraz

El serbi ha estat el botxí de Rafa Nadal i Carlos Alcaraz a París. Djokovic s'ha emportat la final per sumar el seu primer or olímpic en un partit molt igualat contra el tenista murcià. Tot i competir de tu a tu contra el campió olímpic, Alcaraz s'ha enfonsat en la roda de premsa posterior a la Philippe Chatrier, on no ha pogut aguantar les llàgrimes.

 

La medalla acaba amb trencadissa

Una altra de les decepcions i traumes ha sigut l'eliminació de Carolina Marín a les semifinals de bàdminton. L'andalusa s'ha tornat a trencar el lligament encreuat anterior quan s'havia imposat en el primer set (21-14) i dominava en el segon per 10 a 6. Un final cruel per a una jugadora que s'encaminava a l'or per sensacions i joc.

Carolina Marín, consolada pels seus entrenadors sobre la pista de l'Arena Porte de la Chapelle
Carolina Marín consolada pels seus entrenadors sobre la pista de l'Arena Porte de la Chapelle (Reuters)

Els àrbitres deixen sense fe el Profeta

L'altre revés espanyol ha estat en la boxa. Emmanuel Reyes, d'origen cubà, ha vist com els àrbitres acabaven donant la victòria a Loren Alfonso, nacionalitzat per l'Azerbaidjan, però també nascut a Cuba, per 4 a 1. La decisió ha aixecat polseguera i el púgil espanyol, conegut amb el sobrenom del Profeta, ha carregat contra els àrbitres. S'haurà de conformar amb el bronze. Reyes no n'ha tingut prou amb les ganes amb les quals va arribar per poder ser a la final.

 

 

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut