Dominic Thiem es veurà les cares amb Rafa Nadal a la final de Roland Garros (EFE)
Tenis

Dominic Thiem venç Novak Djokovic i es veurà les cares amb Rafa Nadal a la final de Roland Garros

El tenista austríac ha superat el serbi en un partit inacabable, interromput diverses vegades per la pluja. En total, els cinc sets han durat 4 hores i 13 minuts.

L'austríac s'ha fet amb la victòria en un partit que ha estat aplaçat una vegada més per la pluja. El partit de semifinal a Roland Garros entre Djokovic i Thiem ha estat molt disputat i s'ha decidit en el cinquè set.

Després d'aplaçar-se divendres, s'ha reprès aquest dissabte a les 12 del migdia i ha hagut de ser anul·lat de nou per la pluja, quan portaven una hora i mitja de partit. Finalment, aquesta dissabte a la tarda Thiem ha rematat la feina i ha tornat a ser superior a l'actual número 1 del món, Djokovic. El tenista austríac ha superat Novak Djokovic en un partit inacabable en cinc sets (6-2, 3-6, 7-5, 5-7 i 7-5) i que s'ha allargat fins a les 4 hores i 13 minuts.

Dominic Thiem s'enfrontarà aquest diumenge a Rafael Nadal en un partit que tindrà lloc a París a les 15h. El mallorquí es juga el seu dotzè títol de Roland Garròs i el divuitè d'un Grand Slam.

Rafa Nadal es desfà de Federer a l'altra semifinal

Rafa Nadal jugarà la dotzena final de Roland Garros de la seva carrera, després de superar aquest divendres Roger Federer en la primera semifinal.

La victòria de Nadal ha estat incontestable, molt més còmoda del que es podia preveure. El manacorí ha dominat totalment el suís i n'ha tingut prou amb dues hores i 25 minuts per superar-lo per un marcador que ho diu tot: 6 a 3, 6 a 4 i 6 a 2.

Nadal no guanyava Federer des del 2014, i aquesta ha estat la millor manera de trencar una ratxa de cinc derrotes seguides, això sí, totes en pista dura. A la terra de Roland Garros, no hi ha color i Nadal sempre ha superat el suís. Aquest divendres, precisament, feia 10 anys de l'única victòria de Federer al torneig de Roland Garros.