Rafa Nadal ha dit adeu definitivament als Jocs de París
Rafa Nadal ha dit adeu definitivament als Jocs de París (Reuters)
Jocs Olímpics de París

Rafa Nadal s'acomiada dels Jocs Olímpics després de perdre als dobles

El manacorí i Carlos Alcaraz han topat amb el mur nord-americà, quarts caps de sèrie, i queden eliminats dels Jocs

Redacció Esport3Actualitzat

Amb molta probabilitat la pista Philippe Chatrier ha viscut l'últim partit de Rafa Nadal. El manacorí ha estat acomiadat amb una gran ovació, la mateixa que se li va oferir aquest dilluns després de perdre contra Djokovic i la mateixa que va rebre a finals de maig, quan va caure contra Zverev a Roland Garros.


El quadre de dobles era la gran esperança de Rafa Nadal de sumar la seva tercera medalla en uns Jocs Olímpics. Precisament, en dobles, fent parella amb Marc López, va guanyar el seu darrer or. Va ser a Rio 2016 i a París el balear esperava penjar-se un altre metall al costat del tenista de moda, Carlos Alcaraz.

La parella espanyola, però, no ha pogut passar dels quarts de final després d'un duríssim enfrontament contra els nord-americans Austin Krajicek i Rajeev Ram. Els quarts caps de sèrie dels Jocs en dobles han estat molt més sòlids a la xarxa i amb el servei

Després d'un mal primer set --2-6 pels nord-americans--, Nadal i Alcaraz han tirat de coratge per aferrar-se al partit. Però la victòria s'ha posat molt difícil quan han encaixat el break al segon set. Krajicek i Ram no han cedit al servei i s'han imposat a la segona mànega per 4-6.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut