Rafael Nadal, abatut després de perdre en segona ronda de l'Open d'Austràlia
Rafael Nadal, abatut després de perdre en segona ronda de l'Open d'Austràlia (Reuters)
Tenis

Rafa Nadal genera incertesa abans del Barcelona Open Banc Sabadell

El balear ha anunciat que serà baixa per al Masters 1.000 de Montecarlo, torneig on tampoc hi serà el número dos mundial, Carlos Alcaraz

Redacció Esport3Actualitzat

La temporada de terra batuda començarà sense un dels seus principals favorits: Rafa Nadal. El tenista balear ha anunciat que no podrà competir al Masters 1.000 de Montecarlo, ja que no està recuperat al 100% de la lesió que arrossega des del mes de gener.

De fet, Nadal ha passat de fer el seu millor inici d'any el 2022, al pitjor de la seva carrera esportiva, aquest 2023. El de Manacor mai havia tingut un balanç negatiu com el d'enguany, amb només una victòria i tres derrotes. No és cap secret que l'estat físic de Rafa Nadal preocupa, perquè només ha disputat quatre partits en quatre mesos.

Contra Mackenzie McDonald, número 65 de l'ATP, va caure derrotat a la segona ronda de l'Obert d'Austràlia, torneig on defensava el títol. El balear va notar unes molèsties de les quals no s'ha recuperat i que el deixen fora de Montecarlo. El mateix tenista ho ha comunicat a les seves xarxes socials.

Alcaraz tampoc hi serà

Pràcticament al mateix temps que Nadal, Carlos Alcaraz també anunciava la seva baixa per al Masters 1.000 de Montecarlo. El murcià ha comunicat que té una artritis postraumàtica a la mà esquerra, a més de molèsties musculars a la columna.

Alcaraz necessita descans, però no sembla que la lesió li pugui impedir disputar el Barcelona Open Banc Sabadell, que es disputa una setmana després que el Masters 1.000 de Montecarlo.

ARXIVAT A:
Rafa NadalBarcelona Open
Anar al contingut