Rafa Mir és readmès pel València amb sanció esportiva: no entrenarà amb el grup

Rafa Mir és readmès pel València amb sanció esportiva: dos partits a la graderia

El davanter tindrà una sanció econòmica i esportiva i, de moment, no entrenarà amb la resta dels seus companys
Redacció Esport3 Actualitzat

Una setmana després que Rafa Mir, futbolista del València, fos detingut per agressió sexual a dues dones, el València ha pres una decisió sobre el seu davanter. El davanter tindrà una sanció esportiva i fins a nou avís no entrenarà amb la resta dels seus companys, encara que sí que està readmès al club. A més, tindrà una multa econòmica, la quantia de la qual no se sap.

Rafa Mir continuarà entrenant fora del grup, i si la justícia el condemna deixarà de ser jugador del València.

La decisió arriba després d'una anàlisi jurídica respecte als drets que té el futbolista per continuar exercint la seva professió, sempre respectant les quatre mesures cautelars que li va imposar la jutgessa Ana Magraner quan el va deixar en llibertat com a investigat dijous passat. 

La reunió amb Rafa Mir

El jugador ha acudit aquest matí a la Ciutat Esportiva de Paterna per reunir-se amb la cúpula del València després d'haver emès un comunicat en què demana disculpes. El club li ha comunicat que no entrenarà amb la resta dels companys fins a nou avís i la seva absència contra l'Atlètic de Madrid aquest diumenge 15 de setembre està confirmada. El tècnic Rubén Baraja, de fet, ha estat especialment sever amb el futbolista en aquesta trobada. I ha estat ell el que, després d'escoltar la seva versió, li ha comunicat que començarà entrenant-se al marge i que estarà, com a mínim, els dos pròxims partits fora de la convocatòria.

El club, paral·lelament, s'ha posat a la disposició de la justícia per a tot el que pugui requerir.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut