L'Athletic celebra amb l'afició el gol d'Aitor Paredes (EFE)
Europa League

L'esbroncada dels jugadors de l'Athletic als seus radicals

Radicals de l'Athletic Club llancen bengales al sector de l'afició de la Roma en el retorn dels lleons a Europa

Redacció Esport3Actualitzat

L'Athletic Club ha tornat a l'Europa League després de set temporades. Malgrat el punt que han rescatat els jugadors d'Ernesto Valverde gràcies a un gol d'Aitor Paredes en el minut 85 (1-1), el partit s'ha vist tacat després del gol dels blanc-i-vermells per un incident que podria haver causat molts ferits a l'Estadi Olímpic de Roma.

Amb el gol de Paredes, els radicals de l'Athletic Club han encès bengales des del sector de l'afició visitant i les han llençat cap a l'afició romanista. Encara que l'àrbitre no ha aturat el joc, en finalitzar el partit, Iñaki Williams i Óscar de Marcos s'han dirigit als aficionats per demanar calma.

Valverde, molt crític amb els radicals

Per la seva part, Ernesto Valverde, tècnic dels lleons, mirava contrariat a la zona de la seva afició i demanava des de l'àrea tècnica que s'aturessin els llançaments de bengales. L'exentrenador del Barça ha lamentat aquests incidents en el dia que l'Athletic tornava a Europa:

"Portem molt temps sense entrar a Europa, lamentem els incidents del final d'una part de la nostra afició, que no representa el gruix."

A més, Valverde ha criticat durament l'actitud dels radicals, explicant que han embrutat el partit.

"Entenem el futbol com una festa i no ens agrada que passi el contrari, que s'encengui una bengala. Ho lamentem perquè és una taca en el partit."

A més, la resta de l'afició de l'Athletic també va esbroncar els radicals del seu propi equip, cridant "fora, fora"

 

Mira el resum del Roma-Athletic Club (1-1):

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut