Barça

"Quina mania amb aquesta història!"

Ernesto Valverde es cansa de les preguntes sobre el Barça i Nico Williams

Redacció Esport3Actualitzat

És indubtable que un dels grans culebrots de l'estiu pel que fa a fitxatges ha estat la possible arribada de Nico Williams al Barça, que no s'ha acabat produint. Tot i que ara és un tema que sembla oblidat, els capricis del calendari han volgut que l'estrena de l'equip blaugrana davant la seva afició fos contra l'Athletic. 

Al tècnic de l'equip basc, Ernesto Valverde se li ha preguntat pel tema i ha evidenciat que ja n'està una mica fart: 

"Quina mania amb aquesta història! El xiclet es pot estirar però arriba un moment que ja n'hi ha prou. Per molt soroll que hi hagi, si no tens cap informació concreta que el jugador vol marxar, comptes amb ell. Va venir content, vam parlar amb ell, li vam donar el 10, i a jugar"

"Montjuïc no és l'estadi més calent del món"

El tècnic de l'equip biscaí, que també ho va ser del Barça i de l'Espanyol, no creu que el seu conjunt es trobi amb un ambient especialment advers dissabte. Ho diu amb coneixement de causa: 

"He jugat molts partits a Montjuïc i et garanteixo que no és el camp més calent del món. Més que res per la distància que hi ha amb la gent. És estiu hi haurà molts turistes. La gent tindrà ganes de veure el Barça però no espero res especial. Serà un partit complicat des del punt de vista de la qualitat i el potencial del rival, que és un candidat a gunayar la Lliga". 

Els convocats de l'Athletic: 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut