Quique Sánchez Flores i Xavi Hernández abans del partit.
Quique Sánchez Flores i Xavi Hernández abans del partit.
BARÇA

Quique Sánchez Flores es mofa de Xavi per les seves queixes amb el sol

Actualitzat

Xavi Hernández s'ha queixat de l'estat de la gespa i del sol després de l'empat contra el Getafe. Quique Sánchez Flores s'ha posat a riure a la sala de premsa. El tècnic madrileny s'ha pres amb humor les declaracions del seu homòleg del Barça i ha deixat una resposta que s'ha fet viral. «Nivea, aftersun. No ho sé», ha dit el preparador del conjunt blau davant les queixes de Xavi amb el sol.

Davant la pregunta de fins a quin punt els perjudica jugar a les 16.15 h, Xavi ha respost que no estan habituats a disputar els seus partits amb sol i que l'estat de la gespa no els ha ajudat en el joc:

«Estem acostumats a jugar sense sol i acostumats a jugar de nit. És una altra evidència. També entrenem jugar amb la gespa seca». 

 

Quan li han preguntat a Quique per les queixes de l'entrenador rival després del matx i de Ter Stegen, Quique se les ha pres amb humor, fent un curiós i sarcàstic símil amb l'F1:

«Encara parlem de futbol? O estem parlant de Fórmula 1 i de pneumàtics? Això ha passat tota la vida. Som dins del reglament. Pneumàtic dur i tou. Això és així»

Sobre la gespa va deixar clar que van triar el que més els afavoria:

«No hi entraré. No hem jugat en alber ni en terra, hem jugat en una gespa preciosa. Era igual per a tots dos. Quan hi vas ho deixen curt i ràpid, per a les seves condicions. No hem enfangat res. Hem jugat en condicions que ens van millor, i això que al nostre atac ens hauria beneficiat la gespa ràpida».

A la pregunta de si va parlar amb Xavi, el tècnic madrileny ha assegurat que el que han comentat es queda en privat:

«Ens hem dit coses que no es poden dir en una roda de premsa. Em fa pena, però no es pot explicar. Ha estat molt divertit i simpàtic».

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut