Pau Cubarsí va fer 17 anys al gener (Europa Press)
Barça

Quin veterà creia que Cubarsí l'enredava?

Una conversa al vestidor és el que genera el dubte a un dels companys d'equip de Pau Cubarsí

Redacció Esport3Actualitzat

Pau Cubarsí va fer 17 anys al gener. El debut amb el primer equip del Barça el va fer quan encara en tenia 16. La majoria dels jugadors del primer equip es van sorprendre amb la qualitat i la maduresa del jove futbolista, fins al punt que un dels futbolistes veterans del Barça no es va creure l'edat que el mateix Cubarsí li va dir que tenia després de debutar a la Lliga. Per tant, qui es va sorprendre amb l'edat de Pau Cubarsí?

Al pòdcast "Barça reservat", de Catalunya Ràdio, amb Laia Tudel, Ramon Salmurri, Bernat Soler i Xavi Campos, ho expliquen. Tot va començar després d'un entrenament.

Escena vestidor

Els jugadors del Barça van reprendre l'entrenament després del partit al Villamarín, on va debutar Pau Cubarsí. En acabar la sessió, van anar als vestidors i allà Robert Lewandowski es va asseure al costat de Cubarsí i es va generar una conversa semblant a la següent:

- Lewandowski: Pau, una pregunta: tu quants anys tens?

- Cubarsí: Tinc 16 anys.

- Lewandowski: Que t'he dit que em diguis quants anys tens. No m'enganyis.

- Cubarsí: Et prometo que tinc 16 anys.

- Lewandowski: No em crec que hagis fet aquest partidàs amb l'edat que tens, mai ho he vist.

Així ho han explicat des del "Barça reservat", on queda evident l'admiració que tenen els companys de Cubarsí cap a ell, que juga com un veterà. Xavi ja ho va dir en roda de premsa:

"Sí, amb Cubarsí fèiem broma, ara que semblava que tenia no sé quants anys. L'Andrés, el preparador, ha dit que sembla un veterà. La sortida de pilota és bestial. Però no només la sortida, sinó també en defensa és agressiu, no perd duels... Bé, molt content amb el Pau"

Pots escoltar aquest capítol del pòdcast, aquí:

 

 

 

ARXIVAT A:
LewandowskiPau Cubarsí
Anar al contingut