Araujo fa signe de celebració
L'equip fa comptes per saber quan podran proclamar-se campions (EFE)

Quin calendari li espera al Barça per proclamar-se campió de lliga?

El Barça es troba a 11 punts del Reial Madrid després de guanyar ahir l'Atlètic de Madrid i desfer-se dels colchoneros com a rivals també pel campionat de lliga.

Ara mateix queden 8 jornades de lliga i, per tant, 24 punts en joc. Desgranem el calendari d'aquestes últimes sis setmanes de lliga amb els partits en vermell i els rivals amb què es trobaran els de Xavi Hernández.

• J31: 26 abril a les  22 h: Rayo - FC Barcelona: els de Xavi viatgen a un camp on el Barça va empatar a la primera jornada.
  • J32: 29 abril a les 21 h: FC Barcelona - Betis: el primer dels dos partits consecutius que els blaugranes jugaran a casa.
  • J33: 2 maig a les 19.30h: FC Barcelona - Osasuna: els navarresos estaran a punt de jugar la final de Copa; a l'anada els blaugrames van remuntar un 1-0 amb 10 homes per l'expulsió de Lewandowski.
  • J34: 14 maig (hora per confirmar): Espanyol - FC Barcelona: l'Espanyol s'estarà jugant la permanència mentre el Barça tindrà la 1a oportunitat de proclamar-se campió.
  • J35: 21 maig (hora per confirmar): FC Barcelona - R. Societat: l'última victòria 'txuri urdin' va ser el 1991.
  • J36: 24 maig (hora per confirmar): Valladolid - FC Barcelona: el Barça hauria de tenir matemàticament ja el campionat de lliga. Els últims set enfrontaments amb els castellans els han guanyat els blaugranes.
  • J37: 28 maig (hora per confirmar): FC Barcelona - Mallorca: últim partit dels blaugranes al Camp Nou abans de les obres i potser l'oportunitat de celebrar el títol de lliga amb l'afició.
  • J38: 4 juny (hora per confirmar): Celta - FC Barcelona: l'enfrontament pot ser intranscendent i una bona ocasió per donar minuts als joves.