Qui és Warren Zaïre-Emery, el jugador de 16 anys que va reemplaçar Mbappé al PSG-Bayern
Zaïre-Emery va jugar d'inici en lloc de Mbappé, "tocat" (EFE)
Futbol

Qui és Warren Zaïre-Emery, el jugador de 16 anys que va reemplaçar Mbappé al PSG-Bayern

Amb el dorsal 33 a l'esquena, Zaïre-Emery va aconseguir emportar-se el protagonisme entre cracs com Leo Messi o Neymar Jr a l'anada dels vuitens de final de la Champions League

Redacció Esport3Actualitzat

Titular en el partit d'anada que va enfrontar el París Saint-Germain amb el Bayern Munic, Zaïre-Emery es va convertir en el primer jugador menor de 17 anys a sortir d'inici en una eliminatòria a la història de la Champions League. El francès va obtenir la titularitat perquè Mbappé, que es recuperava d'una lesió, no va entrar a l'onze inicial de Galtier.

Una història de precocitat

És el futbolista més jove de la història a debutar amb el PSG, el més precoç a ser titular amb els parisencs i el de menor edat a marcar un gol amb l'entitat francesa:

 

Reclutat pel PSG quan tenia només 8 anys, des de llavors s'ha transformat en una de les perles de la Ligue 1. El PSG li va oferir el primer contracte professional després de proclamar-se campió d'Europa sub-17 amb França. Warren Zaïre-Emery, que al març farà els 17 anys, té contracte amb el PSG fins al 2025.

Anar al contingut