Fernando Alonso, abraçant Pepe Martí
motor

Qui és el barceloní Pepe Martí, el projecte de nou Fernando Alonso

El barceloní reforça l'etiqueta de promesa catalana de l'automobilisme guanyant la primera cursa d'F3

Xavier GuillénActualitzat

Josep María Martí Sobrepera, conegut com a Pepe Martí, també té un pla. El cap de setmana passat, aquest barceloní de 17 anys ha reforçat la seva etiqueta de promesa catalana de l'automobilisme guanyant la primera cursa d'F3, disputada al circuit de Bahrain, escenari també de la primera prova del Mundial d'F1. Martí és un dels pilots protegits per Fernando Alonso amb la seva agència de "management" .

El jove pilot sortia des de la primera fila, i en els girs inicials va rodar en la tercera plaça fins que va superar els dos pilots que tenia al davant i va mantenir el liderat sense cap errada. A la cursa de diumenge va ser sisè i és quart de la general.

La generació de Marc Gené i Pedro Martínez de la Rosa queda lluny, però el treball del planter comença a donar fruits. Pepe vol arribar a la màxima categoria i està seguint els passos necessaris. Curiosament, De la Rosa és l'ambaixador d'Aston Martin i juga un paper important com a assessor esportiu de l'escuderia anglesa. Segur que s'ha fixat en les actuacions de Martí.

Un casc barceloní

La vida dels pilots és un constant anar d'aquí cap allà. Tot i la seva joventut, aquesta és una de les primeres coses que ha après Martí, que, malgrat la distància, sempre porta els seus orígens al cap. I és que la part del darrere del seu casc està decorada amb l'skyline de Barcelona, on no hi falten els edificis més emblemàtics de la capital catalana. 

El casc de Martí, amb les siluetes d'edificis de Barcelona
El casc de Martí, amb les siluetes d'edificis de Barcelona (Pepe Martí IG)
Anar al contingut