Dani Olmo en una entrevista amb el club blaugrana
Dani Olmo en una entrevista amb el club blaugrana
Barça

Què pot fer més el Barça per inscriure Dani Olmo?

El club blaugrana continua treballant a marxes forçades per inscriure el seu fitxatge estrella

Actualitzat

El Barça segueix treballant per alliberar massa salarial. N'és clau la cessió de Lenglet a l'Atlètic de Madrid, que ja s'ha fet oficial. Però aquesta operació no és suficient segons determina la Lliga. Perquè Dani Olmo estigui inscrit a la Lliga, el Barça necessita equilibrar els comptes i respectar les normes del "fair-play" financer. Ara per ara el Barça continua excedit.

El traspàs de Mika Faye al Rennes per 10,3 milions suposa una injecció econòmica, però té un efecte insignificant en el "fair-play". Això si, el Barça pot aprofitar un 25% d'aquesta venda per reinvertir en un futur fitxatge. La marxa de Vitor Roque, que també s'ha fet oficial, no afecta gaire el "fair-play" per ser una cessió.  De fet, el Barça s'ha vist obligat a inscriure al jugador a la Lliga per poder-lo cedir.

I quina és la quantitat que es necessita?

La fitxa d'Olmo, que podria estar al voltant dels 12-14 milions d'euros bruts, sinó també la seva amortització: Olmo va firmar per 6 temporades a canvi de 55 milions d'euros i això suposa uns 9 milions d'euros per temporada que s'han de sumar al valor de la fitxa. És a dir, estaríem parlant d'una xifra que estaria, pel cap baix, al volant dels 22 milions d'euros.

 

Altres opcions per poder aspirar a inscriure Olmo són donar sortida a més jugadors, trobar un tercer comprador per a les accions de Barça Studios arran dels impagaments de Líbero, firmar un nou acord amb Nike més beneficiós o optar per avals personals dels directius com ja va funcionar fa dos estius per inscriure Koundé.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut