Dani Olmo en una entrevista amb el club blaugrana

Què pot fer més el Barça per inscriure Dani Olmo?

El club blaugrana continua treballant a marxes forçades per inscriure el seu fitxatge estrella
Actualitzat

El Barça segueix treballant per alliberar massa salarial. N'és clau la cessió de Lenglet a l'Atlètic de Madrid, que ja s'ha fet oficial. Però aquesta operació no és suficient segons determina la Lliga. Perquè Dani Olmo estigui inscrit a la Lliga, el Barça necessita equilibrar els comptes i respectar les normes del "fair-play" financer. Ara per ara el Barça continua excedit.

El traspàs de Mika Faye al Rennes per 10,3 milions suposa una injecció econòmica, però té un efecte insignificant en el "fair-play". Això si, el Barça pot aprofitar un 25% d'aquesta venda per reinvertir en un futur fitxatge. La marxa de Vitor Roque, que també s'ha fet oficial, no afecta gaire el "fair-play" per ser una cessió.  De fet, el Barça s'ha vist obligat a inscriure al jugador a la Lliga per poder-lo cedir.

I quina és la quantitat que es necessita?

La fitxa d'Olmo, que podria estar al voltant dels 12-14 milions d'euros bruts, sinó també la seva amortització: Olmo va firmar per 6 temporades a canvi de 55 milions d'euros i això suposa uns 9 milions d'euros per temporada que s'han de sumar al valor de la fitxa. És a dir, estaríem parlant d'una xifra que estaria, pel cap baix, al volant dels 22 milions d'euros.

 

Altres opcions per poder aspirar a inscriure Olmo són donar sortida a més jugadors, trobar un tercer comprador per a les accions de Barça Studios arran dels impagaments de Líbero, firmar un nou acord amb Nike més beneficiós o optar per avals personals dels directius com ja va funcionar fa dos estius per inscriure Koundé.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut