Ferran Torres, en un entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (FCBarcelona)
Futbol

Què passa amb Ferran Torres?

L'atacant fa gairebé dos mesos que està lesionat. S'esperava que pogués tornar contra el Nàpols i ho farà contra el Las Palmas

Laia TudelActualitzat

Ferran Torres es va lesionar en els primers minuts de partit, el 31 de gener, contra Osasuna. L'extrem valencià es va fer mal al bíceps femoral de la cuixa dreta, motiu pel qual porta gairebé dos mesos de baixa. En aquest temps s'ha perdut nou partits.

Se suposava que l'atacant blaugrana tornaria en el duel contra el Nàpols de la setmana passada, encara que no va ser així. En els dies previs a l'enfrontament, els físios van detectar que estava tenint massa càrrega i que hi havia un risc de recaiguda, per la qual cosa no van arriscar.

De Jong i Cancelo s'interessen pel lesionat Ferran Torres (EFE)

Ferran va tornar als entrenaments el darrer divendres, abans del partit contra l'Atlètic de Madrid. Encara que es trobava recuperat, el futbolista espanyol no va jugar com a mesura de prevenció.

L'atacant culer està entrenant amb normalitat i es troba en perfectes condicions per tenir minuts en el pròxim duel, encara que el següent enfrontament no és fins al 30 de març, contra el Las Palmas.

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut