mundial a qatar
FUTBOL

Els plans del Barça, l'Espanyol i el Girona durant l'aturada del Mundial

Els equips catalans han planificat una aturada inèdita d'un mes i mig sense partits oficials

Redacció Esport3Actualitzat

El Mundial de Qatar 2022 passarà a la història per ser la primera edició de la Copa del Món que interromp les competicions esportives habituals. El clima del país i les altes temperatures a què es veu exposat a l'estiu han impedit que el Mundial se celebrés a l'estiu com s'havia fet fins ara.

Per això, les 32 seleccions classificades jugaran 64 partits en menys d'un mes. El Mundial es diputarà entre el 20 de novembre i el 18 de desembre. La Lliga espanyola, per tant, ja està aturada, i no tornarà fins al 31 de desembre. La tornada serà a la jornada 15 i es jugarà la nit de Cap d'Any i per Cap d'Any, amb partits destacats com els derbis Barça-Espanyol, Vila-real-València, Atlètic-Elx i el Valladolid-Reial Madrid.

Barça contra l'osasuna
 

 

El Barça torna el 5 de desembre

Els de Xavi Hernández ja van celebrar l'últim entrenament conjunt abans del Mundial. I a partir d'ara, els jugadors faran vacances fins a la primera setmana de desembre. Després, comencen entrenaments a la Ciutat Esportiva. Els internacionals s'aniran incorporant a mesura que els vagin eliminant del Mundial. Un cop eliminats, tenen una setmana de vacances abans de tornar al Barça.

Els lesionats, com és el cas de Kessie o Sergi Roberto, hauran de continuar treballant per poder recuperar-se dels problemes físics.

I el mateix Xavi, en aquests dies de vacances, no descarta anar a la cita mundialista tenint en compte la seva gran relació amb els organitzadors del torneig.

A més, el club ha anunciat que aprofitarà l'aturada per seguir treballant en les obres de remodelació de l'Spotify Camp Nou.

 

 

L'Espanyol, una 'pretemporada' a Múrcia

Després del partit de Copa, l'Espanyol ha començat 15 dies de festa. Després, els jugadors es tornaran a incorporar a l'equip per fer una estada de 10 dies (entre 5 i 15 de desembre) al Pinatar Arena, a Múrcia. També preveuen jugar un parell d'amistosos, en els quals coincidiran amb diversos clubs europeus. La previsió inicial seria enfrontar-se al Torí i al Malines belga.

Recordem que de l'Espanyol, l'únic jugador que anirà al Mundial serà Martin Braithwaite, amb Dinamarca.

Martin braithwaite a l'espanyol
 

 

El Girona tornarà el 29 de novembre i farà un 'stage' a Estepona

El Girona ha arribat a l'aturada pel Mundial de Qatar amb els deures fets i fora de les posicions de descens, gràcies a la treballada victòria contra l'Elx (1-2) al partit inaugural de la catorzena jornada de Lliga. Com l'Espanyol, el Girona ha començat uns dies de vacances després del partit de Copa davant el Quintanar del Rey.

A la tornada, s'entrenaran uns dies a La Vinya i, després, faran una estada a l'Estepona Football Center del 4 al 10 de desembre. A banda dels entrenaments també es duran a terme una sèrie de partits amistosos, amb rivals a concretar.

El pròxim partit en competició oficial del Girona serà a la segona ronda de Copa del Rei, el 21 de desembre.

Santi Bueno
 

 

 

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut