José Mourinho, demanant explicacions a l'àrbitre de la final de l'Europa League, Anthony Taylor (Reuters)
Futbol

Quatre partits de sanció a Europa per a José Mourinho

El tècnic portuguès de la Roma ja coneix el càstig pels seus insults a l'àrbitre de la passada final de la Lliga Europa

Redacció Esport3Actualitzat

La comissió de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA ha donat a conèixer la sanció que haurà de complir José Mourinho arran de la seva última sortida de to. El tècnic portuguès estarà sancionat els pròxims quatre partits que jugui la Roma, a causa dels seus insults a l'àrbitre de la passada final de la Lliga Europa entre el seu equip i el Sevilla. 

Mourinho es va mostrar molt disconforme amb l'arbitratge en un partit que la Roma va perdre a la tanda de penals, però no es va conformar amb la clàssica queixa a la sala de premsa: el tècnic portuguès va esperar l'àrbitre, l'anglès Anthony Taylor, al pàrquing de l'estadi Ferenc Puskas de Budapest, i allà el va insultar. 

La Roma, a més, haurà de pagar una multa de 50.000 euros per conducta impròpia de tot l'equip, i una altra de 50.000 euros més per l'encesa de bengales, llançament d'objectes i incidents de públic i danys a l'estadi. A més, l'equip italià haurà de contactar amb la Federació Hongaresa de futbol i fer-se càrrec de la reparació de tots els desperfectes que van ocasionar els seus aficionats en seients, vidres, papereres, endolls i altre material.    

Finalment, la Roma tampoc podrà vendre entrades als seus seguidors en el pròxim partit de competició europea que jugui a domicili.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Anar al contingut