El dia que tancava la seva carrera com a jugador de club, Kroos ha aixecat la seva sisena Champions (Reuters)
Champions

Quatre jugadors del Madrid actual i Florentino ja superen el Barça en nombre de Champions

El cicle guanyador del Reial Madrid continua sense aturador: novena final guanyada seguida i Paco Gento ja no està sol

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid és l'amo de la Champions. A les 6 que va guanyar als anys 60 del segle passat n'ha sumat ja nou més, les 6 últimes en els darrers 11 anys. Tres jugadors de l'actual plantilla han estat presents en aquests 6 trofeus guanyats des del 2014: Nacho, Dani Carvajal i Luka Modric. A ells se suma Toni Kroos, que arribava a Madrid l'estiu del 2014 amb una Champions guanyada amb el Bayern de Munic i que es retirarà també amb mitja dotzena d'orelludes

Nacho, Carvajal, Modric i Kroos igualen el registre de Paco Gento, l'únic jugador present en les sis primeres Copes d'Europa del club blanc. Un registre que durant anys semblava inabastable. 

Aquesta fita no es limita als jugadors, ja que Florentino Pérez suma el mateix nombre de trofeus guanyats sota el seu mandat i això el converteix en el president més llorejat a la màxima competició europea. Pérez supera ni més ni menys que Santiago Bernabéu, president del Madrid durant 35 anys, des dels anys posteriors a la Guerra Civil fins poc abans de la mort de Franco.

El quinzè trofeu blanc, conquerit a Wembley -santuari blaugrana-, també permet a Florentino i els quatre jugadors blancs guanyar més títols que el Barça, que en suma 5 en total.     

Carletto, 2+5 

En el capítol d'entrenadors, Carlo Ancelotti obre escletxa. El veterà tècnic italià va guanyar dues Copes d'Europa com a jugador en els anys daurats del Milan, i dues més com a tècnic de l'equip llombard. En el Madrid ja en porta tres i això fa que en sumi cinc des de la banqueta, a distància de les 3 de Bob Paisley (Liverpool), Pep Guardiola (dues amb el Barça i una amb el Manchester City) i Zinédine Zidane (Reial Madrid).  

 

 

 

Anar al contingut