Quartararo torna a sorprendre

Fabio Quartararo fa la tercera pole de la temporada per davant de Viñales, Rins i Márquez a Assen

Al francès l'han seguit Viñales, Rins i Márquez, quart
Noel Rodríguez Actualitzat

Fabio Quartararo ha fet la "pole" en el GP de Moto GP d'Holanda, a Assen, la tercera de la temporada i la sisena de la seva història a MotoGP amb un molt bon registre: 1:32.017, avantatjant de 14 centèsimes el registre anterior de Maverick Viñales. Al francès l'han seguit Viñales, Rins i Márquez, quart. Amb aquesta victòria, Quartararo s'ha convertit en el pilot més jove que fa dues 'poles' seguides a MotoGP. 

És la gran revel·lació de la temporada avui ho ha tornat a demostrar. El francès Fabio Quartararo ha sumat aquesta tarda a Assen la seva segona pole position consecutiva i ja és la tercera de la temporada.

No sorprèn aquest gran resultat ja que el pilot de l'equip Yamaha Petronas porta tot el cap de setmana acabant primer o segon en totes les tandes de lliures i, una vegada més, demà mirarà de tancar l'assignatura pendent que té: la seva primera victòria a MotoGP.

L'acompanyaran a la primera fila de l'engraellat dos pilots catalans. Segon començarà Maverick Viñales (Yamaha), que no sortia des de tant endavant des del Gran Premi de l'Argentina, i tercer Àlex Rins (Suzuki). Viñales i Rins seran novament candidats a repetir el podi d'Assen que ja van aconseguir la temporada passada.

El guanyador de l'any passat a la Catedral, Marc Márquez, sortirà des del quart lloc. És la primera vegada aquest 2019 que el líder del campionat no arrencarà des la primera línia.  Márquez tindrà demà al seu costat a Joan Mir (Suzuki) que ha tingut el millor dissabte del que portem de temporada.

Les Ducati han sigut les motos que més han patit en el traçat holandès i Danilo Petrucci sortirà setè i Andrea Dovizioso onzè. Pitjor encara li han anat les coses al seu compatriota, Valentino Rossi, que una vegada més aquesta temporada s'ha quedat sense superar la repesca i demà sortirà catorzè.

Pel que fa a la resta de catalans: Pol Espargaró (12è) Aleix Espargaró (15è) i Tito Rabat (21è).

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut