Els jugadors de l'Eintracht celebren el passi a les semifinals davant del davanter del Barça Memphis Depay
Els jugadors de l'Eintracht celebren el passi a les semifinals davant del davanter del Barça Memphis Depay (EFE)
BARÇA

L'eliminació europea del Barça afecta econòmicament el club

La derrota inesperada de l'equip blaugrana contra l'Eintracht de Frankfurt té també una derivada econòmica

Redacció Esport3Actualitzat

L'eliminació a l'Europa League farà mal a les malmeses arques del FC Barcelona. Si bé és cert que el club va fer molta caixa amb la recaptació del partit contra l'Eintracht al Camp Nou, encara que fos a costa d'omplir l'estadi d'aficionats alemanys, no compensa ni molt menys el que haurien ingressat els blaugranes en cas d'avançar amb èxit per la competició.

Només la classificació per a les semifinals hauria suposat per al Barça una injecció de 2,5 milions d'euros, que haurien estat molts més en cas d'arribar a Sevilla. Jugar la final són 4,6 milions d'euros, i guanyar-la, quatre milions més. A més, el títol a la Lliga Europa hauria suposat jugar la temporada que ve la Supercopa d'Europa, la qual cosa representaria uns ingressos de 3,5 milions d'euros, més un altre milió en cas de guanyar-la.

En total, més de 15 milions que el Barça no podrà ingressar. Tot i no ser el forat milionari que va deixar l'eliminació a la Lliga de Campions, sí que és una quantitat que hauria anat molt bé per a les finances blaugranes.

 

Anar al contingut