Joan Cañellas
Joan Cañellas
Handbol

Punt final dramàtic a l'aventura olímpica de Joan Cañellas

El central català s'ha lesionat i abandona la concentració de la selecció espanyola, sense poder disputar els seus darrers Jocs Olímpics

Redacció Esport3Actualitzat

Cau de la convocatòria i posa punt final a una carrera plena d'èxits, de la manera menys desitjada. Una inoportuna lesió durant l'última fase de preparació, l'ha deixat fora de la cita olímpica. Ja es va perdre els Jocs de Tòquio, també per lesió; i encarava aquesta cita amb una il·lusió especial; i és que havia anunciat que es retirava després de París 2024. Amb la baixa de Cañellas, la delegació catalana resta un efectiu a París, perquè el substitueix el toledà Jorge Maqueda.

Amb 37 anys, el central de Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental) és un dels jugadors catalans amb millor palmarès i projecció internacional. Campió mundial i doble campió europeu amb la selecció espanyola; campió d'Europa amb el Vardar de Macedònia (2017). I és, també, campió de Lliga en cinc països diferents: Espanya, Alemanya, Macedònia, Hongria i Suïssa.

Format a la base del BM Granollers, va jugar també al Barça, Ciudad Real, Atlètic de Madrid, Hamburg, Kiel, Vardar, Pick Szeged i Kadetten; el campió suís, és l'últim club on ha jugat.

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut