Luis Rubiales celebrant el Mundial amb el trofeu (EFE/Pablo García/RFEF)
Luis Rubiales celebrant el Mundial amb el trofeu (EFE/Pablo García/RFEF)
futbol

Publiquen la prova del petó forçat de Rubiales a Bronze revelat per la presidenta de la Federació Anglesa

Debbie Hewitt va acusar l'expresident de l'RFEF de conducta "inapropiada" amb les jugadores angleses

Redacció Esport3Actualitzat

La presidenta de la Federació Anglesa (FA), Debbie Hewitt, va acusar fa una setmana l'expresident de l'RFEF, Luis Rubiales, de conducta "inapropiada" amb les jugadores angleses durant la cerimònia d'entrega de trofeus del Mundial, just després dels gestos obscens del final del partit i abans de besar sense consentiment Jennifer Hermoso, jugadora d'Espanya.

Hewitt, que va estar al costat de Rubiales a l'entrega de medalles, va assegurar que l'expresident espanyol "va acariciar" la cara de Laura Coombs i "aparentment va besar de manera forçadaLucy Bronze a la cara.

La publicació irlandesa Her Sport ha publicat l'instant del petó a la defensa blaugrana:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Her Football (@herfootball_)

L'acusació de Hewitt es va produir en la seva intervenció com a testimoni en l'expedient disciplinari que la FIFA va obrir contra Rubiales a partir del qual l'organisme internacional va acabar inhabilitant l'exdirigent per la seva actitud a la final de la Copa del Món.

Hewitt també va opinar sobre el moment en què les jugadores espanyoles van pujar a recollir les medalles. Va afirmar que Rubiales les "agafava molt fort", a algunes "els acariciava l'esquena", les "agafava del braç" i, fins i tot, les "va aixecar de terra". "Això em va fer estar molt incòmoda i avergonyida", va afegir Hewitt.

Rubiales: "La hipocresia és evident"

Davant la FIFA, l'expresident de l'RFEF va contestar a les paraules de Hewitt assegurant que era una cosa "increïble" i la va acusar de "tenir prejudicis" contra ell, a més de dir-li que era una hipòcrita perquè ella també va abraçar les jugadores del seu equip:

"Aplicant la mateixa lògica, les seves abraçades també es podrien entendre com un contacte físic no consentit. La hipocresia és evident."

Respecte a la seva actitud cap a Coombs, la va justificar dient que va intentar consolar-la perquè s'havia lesionat durant la final, havia necessitat punts al cap i portava un embenatge en aquella zona.

Anar al contingut