Javi Puado, en roda de premsa (@RCDEspanyol)
Espanyol

Puado: "Hem de guanyar sí o sí aquests dos partits"

El davanter de l'Espanyol ha afirmat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que l'equip ha de guanyar els pròxims partits per aspirar a disputar una competició europea la temporada vinent

Clàudia AizpitarteActualitzat

Javi Puado, davanter de l'Espanyol, ha afirmat aquest dijous després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que l'equip ha de "guanyar sí o sí" els dos pròxims partits per aspirar a disputar una competició europea la propera temporada.

El jugador blanc-i-blau s'ha centrat, però, en el comprimís amb el Leganès d'aquest diumenge:

"Aquests tres punts ens aproparien una mica més, i depenem del que facin l'Atlètic i el Reial Societat. Són molt importants. Si no guanyem, no anem enlloc".

Encara que el Leganès no es juga res en aquest tram final, Puado ha afirmat que "és igual que estiguin salvats o que no es juguin res, l'Espanyol depèn dels resultats dels demés." Segons el jugador, Rubi sempre els anima a treure els tres punts.

D'altra banda, en terreny personal, Puado ha insistit en la seva voluntat de seguir a l'entitat blanc-i-blava la propera temporada.

"El que jo vull és quedar-me aquí i jugar, tinc contracte. Sempre vols participar el màxim possible. Ha sigut un any per a mi molt satisfactori i m'ha ajudat a créixer futbolisticament."

Puado és un dels jugadors del planter que han participat aquesta temporada, una política habitual al club que segons el jugador, és un orgull per a l'entitat.

Anar al contingut