Raúl González, diumenge a la banda del camp de l'Atlètic Balears
Raúl González, diumenge a la banda del camp de l'Atlètic Balears
futbol

Protestat gol del Castella amb dues pilotes al camp

Els de Raúl González respiren gràcies a una polèmica diana en pròpia porta de l'Atlètic Balears que val tres punts

Redacció Esport3Actualitzat

El filial del Reial Madrid no viu la seva millor temporada. Després del frustrant desenllaç de la final del play-off d'ascens del curs passat, el Castella viu més a prop de les places de descens que no pas de somiar en el retorn a Segona. Tot i això, passaran una setmana tranquil·la gràcies als tres punts guanyats al camp de l'Atlètic Balears. Una victòria fonamentada en les aturades miraculoses de Lucas Cañizares, el fill del carismàtic Santi Cañizares, ara comentarista, i sobretot en un gol carregat de polèmica.

Villapalos, jugador local, va introduir en pròpia porteria una centrada del madridista Nico Paz. Però, a banda de la desgràcia, el que converteix la diana en surrealista és que la jugada passa amb dues pilotes al camp. La que s'introdueix a la porteria dels mallorquins i una que llancen des de la grada i que també acaba al fons de la xarxa.

Tot i les protestes dels futbolistes de l'Atlètic Balears, molt necessitats de punts, és un gol legal. L'esfèrica ja havia entrat quan la pilota que tira algú del públic impacta a la cama del defensor blanc-i-blau. El conjunt entrenat per Raúl González, sempre temptat per suculentes ofertes per debutar a l'elit de les banquetes, respira una mica.

 

Anar al contingut