Jake Odey-Jordan en una imatge d'arxiu
Jake Odey-Jordan en una imatge d'arxiu
Atletisme

Protagonitza la pífia de l'any per una actitud burlesca escandalosa

Un atleta britànic ha quedat fora de la final dels 200 metres de l'europeu sub18 per aturar-se abans d'arribar a la meta

Redacció Esport3Actualitzat

No és la primera vegada que un esportista no obté la victòria en una cursa per celebrar el triomf abans de temps. S'ha vist en altres ocasions com, per exemple, en el ciclisme, quan es deixen portar per la inèrcia en els darrers metres i acaben en segona posició. També s'ha vist a la marxa, amb casos com el de Laura García-Caro, que va regalar la medalla de bronze per un error de principiant.

En una situació semblant s'ha trobat Jake Odey-Jordan, tot i que el seu cas va molt més enllà. L'atleta britànic, de 16 anys, ha estat el gran protagonista del campionat d'Europa sub18. Odey-Jordan, el favorit a la victòria, ha mostrat tot el seu potencial en la seva sèrie de 200 metres, però, incomprensiblement, s'ha aturat quan li faltaven uns 40 metres per al final.

El gest, en to burlesc per la seva superioritat, l'ha deixat, fins i tot, fora del podi. L'atleta britànic ha acabat en quarta posició i ha quedat eliminat a les sèries preliminars. D'aquesta manera, no ha pogut lluitar per la victòria final, quan fa tot just un mes va registrar un temps excel·lent de 20.55 segons.

Anar al contingut