Vinícius fent callar l'afició de la Reial Societat a Anoeta (Reuters)

Proposen una multa altíssima a un aficionat per insults racistes a Vinícius a les xarxes socials

Un aficionat s'enfronta a una sanció econòmica de 60.001 euros, segons la proposta de la Comissió Antiviolència, per uns insults racistes contra el jugador del Reial Madrid a la xarxa social X
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Racisme

La Comissió Antiviolència ha acordat aquest dimarts proposar una sanció de 60.001 euros a un aficionat identificat com a autor de la difusió reiterada de nombrosos insults de caràcter racista a Vinícius Jr. A més, aquesta persona també tindrà prohibit l'accés a les instal·lacions esportives durant dos anys. L'aficionat també compartia imatges racistes contra el madridista al seu perfil de la xarxa social X (anteriorment Twitter).

Antiviolència ha acordat remetre els fets a la Fiscalia per si poguessin ser constitutius d'un delicte d'odi. I proposa també la sanció de 60.001 euros i la prohibició d'accés als recintes esportius per un període de dos anys a un aficionat identificat a l'interior de l'estadi amb ocasió del partit entre l'Athletic Club i el València i que tenia en vigor una prohibició d'accés als recintes esportius durant dos anys. L'individu ja té tres sancions per fets similars la temporada passada.


Vinícius no s'escapa de la polèmica

El brasiler, abanderat de la lluita contra el racisme al futbol espanyol, va ser motiu de polèmica a començaments d'aquest mes de setembre quan va arribar a demanar que Espanya no acollís el Mundial del 2030 si no superava el racisme. Vinícius defensava que si els jugadors no s'hi senten còmodes, els estadis de futbol espanyols no haurien d'acollir partits d'un Mundial.

ARXIVAT A:
Racisme
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut