Oriol Romeu en una acció del partit abans de lesionar-se
Oriol Romeu en una acció del partit abans de lesionar-se (Girona FC)
Girona

Problemes per al Girona: Oriol Romeu i Blind marxen lesionats de Balaídos

El migcampista, al minut 10, i el defensor, a l'inici de la segona part, han necessitat el canvi per problemes musculars

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona ha sortit a Balaídos amb l'objectiu de capgirar la dinàmica i tornar al camí de la victòria després dels darrers quatre partits, dels quals n'han perdut tres i n'han empatat un. Per enfrontar-se al Celta, Míchel ha tret un onze amb quatre canvis respecte al duel contra el Rayo Vallecano a Montilivi. Un d'ells ha estat Oriol Romeu, que en l'últim partit no va disputar cap minut.

El jugador cedit pel FC Barcelona ha estat molt actiu durant els primers minuts davant el Celta. El migcampista, fins i tot, ha protagonitzat aquesta centrada amb la cama esquerra en la primera gran ocasió del partit.

El mateix Romeu ha tornat a ser protagonista poc després, concretament al minut onze, quan ha lluitat una pilota amb el davanter Borja Iglesias. Oriol Romeu ha notat alguna cosa a la cama dreta i de seguida ha demanat el canvi. Un cop han entrat les assistències, s'ha pogut veure com el migcampista es posava la mà a la zona dels isquiotibials. El futbolista ha estat substituït per Donny van de Beek.

Moment en què es lesiona Oriol Romeu


Daley Blind, a la segona part

El Girona ha saltat al terreny de joc a la represa amb el marcador favorable gràcies al gol de Yangel Herrera. Però si Oriol Romeu ha durat 10 minuts de la primera part, Daley Blind ha necessitat el canvi als vuit de la segona. El neerlandès ha anat a terra i ha demanat el canvi per problemes al bessó de la cama esquerra.

Anar al contingut