Dani Olmo durant un partit amb el Leipzig en una imatge d'arxiu
Dani Olmo celebra un èxit amb el Leipzig de la temporada 23-24 (@daniolmo7)
Barça

Principi d'acord de Barça i Leipzig per Dani Olmo, que ja és a Barcelona

L'egarenc ja ha arribat a l'aeroport del Prat en companyia del seu pare, els seus agents i Deco

Redacció Esport3Actualitzat

Principi d'acord entre el Barça i el Leipzig per Dani Olmo. El jugador i Deco ja han aterrat a Barcelona després de la cimera que ha tingut lloc a la ciutat de Saxònia entre el director esportiu del Barça, els agents del jugador i el club alemany per negociar la possible incorporació del jugador. Una reunió que hauria donat els seus fruits. Les càmeres d'Esport3 han captat imatges del moment en què l'expedició, rebuda al Prat per Joel González, de l'oficina d'atenció als jugadors, sortia de la terminal de vols privats:

Segons ha pogut saber TV3, hi ha principi d'acord i l'oficialitat depèn de què el jugador superi les proves mèdiques. La revisió del futbolista apuntaria a dijous al matí. El Barça ha accelerat en les últimes hores per tancar el fitxatge d'un jugador que va abandonar la Masia el 2014, amb 16 anys, en direcció Zagreb. La intenció del club és que la posada de llarg d'aquesta nova etapa de Dani Olmo com a blaugrana sigui en el Gamper que s'ha de disputar dilluns vinent a Montjuïc. El Mònaco, doncs, serà el seu primer rival. 

55 milions i 7 en variables

A les últimes setmanes, el Barça ha intensificat els contactes per Olmo: primer el Barça va presentar una primera oferta de 40 milions fixos (10 per any des del 2025) i 20 més en variables que es dividien en 5, per cada lliga guanyada fins a un màxim de dos, i 5 més per cada Champions, també amb un màxim de dos. Aquesta proposta va ser rebutjada pel Leipzig

El club alemany es remetia fins ara als 60 milions d'euros de la clàusula de rescissió, però el Barça ha treballat per abaratir l'operació. Alguns mitjans asseguren que el Barça ja hauria arribat a un acord amb el Leipzig per Dani Olmo per 55 milions --més 7 en variables-- que signaria per a les 6 properes temporades.

Nico Williams i Dani Olmo durant un partit de l'Eurocopa

Nico no està descartat

Després que Nico Williams hagi ofert una imatge d'unitat amb l'Athletic Club aquest matí, el Barça aposta fort per Dani Olmo. Els dos objectius culers d'aquest estiu eren els dos internacionals, però l'extrem de l'Athletic ja s'ha incorporat als entrenaments amb el bloc d'Ernesto Valverde, una setmana abans de la data prevista. De tota manera des de la cúpula esportiva blaugrana diuen que no descarten encara Nico Williams al 100 x 100. Encara queden molts dies de mercat. 

Els 40 milions de Libero, a prop

Operacions com la d'Olmo no és aliena al fet que l'economia del Barça està a punt de rebre un bàlsam. La SER ha avançat aquest dimarts que és imminent la signatura de l'acord amb un espònsor del club que es farà càrrec del deute de 40 milions que havia d'abonar la firma alemany Libero. Aquest és un requisit imprescindible perquè LaLiga permeti al club blaugrana anar al mercat de fitxatges sota la norma de l'1x1.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut