Primoz Roglic en el moment en què ha guanyat la Vuelta
Primoz Roglic en el moment en què ha guanyat la Vuelta (EFE)
Ciclisme

Primoz Roglic es proclama campió de la Vuelta per quarta vegada

El ciclista eslovè ha superat el tràmit de la contrarellotge a l'última etapa i puja al primer esgraó d'un podi que han completat O'Connor i Enric Mas

Redacció Esport3Actualitzat

La 79a edició de la Vuelta a Espanya ha tingut un guanyador conegut per a aquesta cursa: Primoz Roglic. El ciclista eslovè s'ha proclamat campió per quarta vegada a la seva carrera i iguala així a Roberto Heras en nombre de victòries a la general. Un Roglic emocionat ha deixat clar que "és una bogeria" haver guanyat la quarta Vuelta.

L'última etapa de l'edició d'enguany ha estat una contrarellotge de 24,6 quilòmetres per Madrid, que tenia l'al·licient de la lluita per la segona posició. Enric Mas --tercer a la general-- ha començat la jornada a només 9 segons de Ben O'Connor. Però el mallorquí no ha tingut la seva millor actuació i ha perdut molt temps respecte a l'australià. Al final, O'Connor ha acabat segon a la general a 2' 36" de Roglic i Mas, tercer, a 3' 13".

Un cop acabada l'etapa, Mas ha reconegut que ha tingut el seu "pitjor dia a la Vuelta". "No he tingut bones sensacions ni força i ens hem hagut de conformar amb la tercera posició", ha destacat el mallorquí.

La darrera etapa ha tingut com a guanyador Stefan Küng, que ha estat el més ràpid amb un temps de 26' 28", amb una velocitat mitjana de 55 km/h. Primoz Roglic ha estat segon de la contrarellotge a 31" de l'australià.

ARXIVAT A:
La Vuelta
Anar al contingut