Primoz Roglic, vuit anys d'èxits (i alguna decepció) amb el Jumbo-Visma (Europa Press)
Ciclisme

Primoz Roglic canvia d'equip i passa del Jumbo-Visma al Bora-Hansgrohe

El ciclista eslovè deixa el Jumbo-Visma després de 8 anys per liderar l'equip alemany durant les 2 pròximes temporades

Actualitzat

Traspàs de primera magnitud en el món del ciclisme: Primoz Roglic deixa l'equip Jumbo-Visma després de 8 anys i es compromet amb el Bora-Hansgrohe alemany fins al desembre del 2025. El ciclista eslovè, tres vegades guanyador de la Vuelta a Espanya, alleugereix així la farcida nòmina de primeres espases que tenia el Jumbo, plasmat en el podi de la Vuelta de tres dels seus -Sepp Kuss, Jonas Vingegaard i el mateix Roglic-, i davant la possible fusió amb el Soudal.  

Roglic, de 33 anys, cobrarà uns 2,75 milions d'euros per cadascun dels dos anys que ha firmat. El traspàs ha estat possible gràcies a Red Bull, que serà el principal patrocinador de l'equip alemany, i que ha accedit a pagar els 3 milions d'euros per recomprar el contracte que Roglic tenia amb el Jumbo-Visma. Amb 80 victòries al seu palmarès, l'eslovè intentarà amb la nova samarreta obtenir l'únic gran títol que li falta: el Tour de França.

Marc Brustenga, al Kern Pharma

Encara parlant de fitxatges, el català Marc Brustenga ha arribat a un acord amb el Kern Pharma per les dues pròximes temporades. El de Santa Eulàlia de Ronçana, de 24 anys, es converteix així en la vuitena incorporació de l'equip navarrès.

Anar al contingut