Luis Enrique i Mbappé en acabar el partit (Reuters)

Xiulets al PSG de Luis Enrique, que no en té prou amb l'empenta de Mbappé

Primera derrota del PSG, tercer a la lliga, per darrere del Mònaco i el Niça
Redacció Esport3 Actualitzat

El Niça no guanyava al Parc dels Prínceps des del 2009. Fins aquest divendres, quan el PSG de Luis Enrique s'ha vist superat per un equip aparentment inferior i ha encaixat la primera derrota a la Ligue 1. Ni Mbappé ni Dembélé han pogut contrarestar l'exhibició del nigerià Terem Moffi, que ha dut el Niça a una victòria històrica (2-3) que ha acabat amb xiulets de la grada dels parisencs.

Mbappé ha estat el més destacat del PSG, però malgrat retallar distàncies i dur l'equip a les espatlles, no ha pogut superar l'efectivitat del Niça.

Mbappé ha marcat els dos gols del PSG (EFE)

Dembélé ha desaprofitat una ocasió molt clara a la primera part en la dura derrota del seu nou equip i ha estat substituït al minut 67. El porter Donnarumma ha impedit el quart del Niça al temps afegit.

Dembélé en una acció amb Khephren Thuram (Reuters)

El PSG de Luis Enrique veu com el Mònaco i el Niça li passen davant a la classificació a la jornada 5 de lliga.