Detall de l'escut de la nova samarreta del Barça
Detall de l'escut de la nova samarreta del Barça (footyheadlines.com)
barça

Primeres imatges reals de la samarreta blanca del Barça 2023-24, que inclou escut vintage

La segona i desacomplexada vestimenta de l'any vinent s'inspira en el disseny que va portar Cruyff a finals dels anys 70

Redacció Esport3Actualitzat

Primeres imatges de la samarreta blanca que el Barça 2023-24 lluirà com a visitant, quan no toqui jugar a Montjuïc. Alguns l'acceptaran a primer cop d'ull i d'altres potser no ho faran mai, però del que no hi ha dubte és que la segona equipació és desacomplexadament blanca, com es pot veure en les primeres imatges reals que ha publicat el portal Footy Headlines. Abans de veure-la, molts deien que seria de les més venudes de la història. 

Detall de l'escut de la nova samarreta del Barça (footyheadlines.com)
Part frontal de la segona samarreta del Barça de la pròxima temporada (footyheadlines.com) 

S'inspira en el disseny amb què l'entitat barcelonista va jugar a finals dels anys 70, fins al punt que la samarreta no portarà l'escut actual del club, sinó la versió utilitzada entre els anys 1975 i 2002. Un detall vintage per acabar d'homenatjar aquella elàstica que va defensar, entre d'altres, Johann Cruyff.

Johan Cruyff jugant amb la samarreta blanca i el braçalet de capità
Johan Cruyff jugant amb la samarreta blanca i el braçalet de capità

L'única concessió al màrqueting són els logotips blaus dels patrocinadors i els punys de màniga blaugrana. Fidel al disseny del curs 77-78, el conjunt es completa amb pantalons blaus i mitgetes de franges blaugranes horitzontals.

Més peces de roba blanques

Hauran hagut de passar més de 50 anys i alguna marxa enrere per tornar a veure el Barça de blanc. L'aposta, a més, anirà acompanyada d'una jaqueta de passeig que segur que també cridarà l'atenció, sobretot pels braçals de capità que inclou a les mànigues.

El detall de les mànigues de la jaqueta de passeig

El primer uniforme de l'any vivent, que també incorporarà un detall històric, recuperarà les clàssiques franges gruixudes amb espatlles monocrom blau. La tercera, en canvi, apostarà pel turquesa.

 

Anar al contingut