Hansi Flick, abans d'un compromís a Montjuïc
Hansi Flick, abans d'un compromís a Montjuïc (Reuters)
barça

Primer premi per a Hansi Flick com a tècnic del Barça

El ple de victòries del tècnic alemany li ha valgut el reconeixement de millor entrenador del mes d'agost

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick ha caigut dret a Can Barça, i ha estat capaç d'inculcar en menys de dos mesos un estil de joc atractiu que s'ha traduït en un ple de victòries. Els 12 punts de 12 de possibles del tècnic alemany en les quatre primeres jornades de la Lliga 2024-25 li han valgut el respecte de l'afició i dels jugadors. Des d'aquest dilluns, a més, pot presumir del seu primer reconeixement individual com a tècnic blaugrana.

LaLiga l'ha escollit com el millor entrenador de l'agost, el primer mes de competició. En la votació final es va imposar a Marcelino García Toral, que té el Vila-real quart amb 8 punts, i Luis García Plaza, responsable del bon inici de l'Alabès, sisè amb 7 punts. El de Heidelberg obre la vitrina en clau blaugrana amb un premi que no pel fet de ser esperat deixa de ser important per rubricar la seva arrencada immaculada.

Bernal, la part més amarga, ja ha estat operat

L'única mala notícia de l'arrencada de la Lliga de Flick ha estat la greu lesió de Marc Bernal al lligament encreuat anterior i al menisc extern del genoll esquerre. El berguedà de 17 anys ha estat operat amb èxit aquest dilluns a l'Hospital de Barcelona i per davant li queda un termini de recuperació de 12 mesos.

Marc Bernal ha publicat un post a Instagram després de l'operació amb aquesta fotografia
Anar al contingut