Ter Stegen també ha compartit a les xarxes aquesta creativitat amb molts dels missatges de suport rebuts del món del futbol

Primer missatge de Ter Stegen després de la desgràcia de Vila-real

El porter alemany va ser intervingut dilluns d'un trencament complet del tendó rotulià i es perdrà tota la temporada
Redacció Esport3 Actualitzat

El barcelonisme segueix sota l'impacte de la greu lesió de Marc-André ter Stegen a Vila-real. El porter alemany va ser intervingut dilluns d'un trencament complet del tendó rotulià i es perdrà tota la temporada.

Massa males notícies a assimilar pel capità del Barça, que 48 hores després de la desgràcia de l'estadi de la Ceràmica ha tret forces d'on no n'hi havia per agrair el suport rebut. En el seu missatge publicat a les xarxes ha fet una menció especial a la sentida ovació que li va dedicar l'afició del "submarí groc":

"Estic molt agraït a tots els aficionats, companys, rivals, clubs i amics del Barça pel suport i estima que m'heu mostrat des de diumenge. Vull agrair als seguidors del Vila-real el respecte mostrat a l'estadi: significa molt per mi. Em sento positiu i fort, ara em concentro en la meva recuperació. Gràcies!"

La direcció de futbol blaugrana, amb Deco i Bojan al capdavant, ja està sondejant porters sense equip per suplir la baixa de l'internacional. El primer de la llista, Szczesny.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut