Hansi Flick, en un entrenament del Barça a la pretemporada
Hansi Flick, en un entrenament del Barça a la pretemporada (FCBarcelona)
BARÇA

Primer gran problema del Barça a la pretemporada: Flick, orfe de migcampistes

Del primer equip, només Oriol Romeu estaria en condicions de disputar el primer partit de la gira nord-americana

Redacció Esport3Actualitzat

Hansi Flick ha començat la pretemporada sense poder treballar amb molts dels futbolistes que estan cridats a ser importants del nou Barça. I si hi ha una zona on aquesta circumstància s'ha notat de manera més contundent és al mig del camp, sobretot per culpa de les lesions. Tant és així que ara mateix el tècnic alemany només té disponible Oriol Romeu del primer equip.

Aquesta és la situació actual, un per un, dels migcampistes culers:


Frenkie de Jong, treball al marge del grup

El neerlandès no juga cap partit des del mes d'abril, quan es va lesionar al turmell per tercera vegada. La lesió li va impedir jugar l'Eurocopa amb el combinat dels Països Baixos i a dia d'avui encara no ha pogut trepitjar la gespa de la ciutat esportiva. Fa treball específic al gimnàs i la prioritat dels serveis mèdics és que la lesió no es cronifiqui.


Pedri, lesionat a l'Eurocopa

Toni Kroos va fer una entrada al jugador canari als quarts de final de l'Eurocopa i li va provocar un esquinç de grau 2 al genoll esquerre. El canari es va quedar amb la selecció espanyola fins al final de la competició i ara continua la recuperació a la ciutat esportiva. 


Gavi, lesionat

L'andalús sí que trepitja des de fa dies la gespa de la ciutat esportiva, però continua encara amb el seu pla de treball personalitzat, enfocat sobretot a recuperar la força muscular que ha perdut durant la recuperació. Flick no el podrà fer jugar fins a finals d'octubre o començaments de novembre. Prudència i calma amb la tornada d'una peça diferencial a la zona ampla. 

Fermín, als Jocs Olímpics de París

Va anar a l'Eurocopa i també serà a la cita olímpica. Així doncs, Fermín tampoc estarà present a la gira del Barça als Estats Units. Quan torni de París farà vacances i, per tant, serà baixa a les primeres jornades de Lliga. 

 

Gündogan, directe als Estats Units

L'alemany està en perfectes condicions, però està esgotant les vacances després de jugar l'Eurocopa amb Alemanya. Hansi Flick el coneix a la perfecció, però necessitarà uns quants entrenaments abans de poder debutar a les ordres del nou tècnic. 


Sergi Roberto, rumb a la Premier

El fins ara capità del primer equip està sense contracte i no esperarà més la proposta de renovació, que depenia del fair play financer de l'entitat barcelonista. El jugador de Reus ha decidit que no continuarà al Barça i ara estudia les diverses ofertes que té de la Premier League. 


Pablo Torre, futur incert

El migcampista torna a Can Barça després de la seva cessió al Girona, on tampoc va gaudir dels minuts esperats. Torre va ser operat fa pocs dies d'una fractura al cinquè metacarpià de la mà esquerra i està previst que aquesta setmana s'incorpori als entrenaments. Tot i això, el seu futur a dins el club és del tot incert.

Amb tot aquest panorama, segur que els primers minuts de pretemporada als Estats Units seran per a Oriol Romeu, que s'entrena amb normalitat, i per a Marc Casadó, que a finals de la temporada passada va renovar fins al 2028. Fins i tot, Christensen podria jugar a la demarcació de pivot defensiu, després que Xavi el reciclés en aquesta posició l'última campanya. 

Una de les incògnites de les pròximes setmanes és també saber si el Barça reforçarà o no aquesta zona del migcamp. Incorporar un mig centre havia estat una prioritat els últims mesos. Ara, però, Nico Williams i Dani Olmo són els principals objectius dels negociadors culers.

ARXIVAT A:
Hansi Flick
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut