Dani Olmo en el moment del cop rebut contra Sèrbia (EFE)

Dani Olmo, descartat amb Espanya pel fort cop que va rebre dijous contra Sèrbia

El jugador blaugrana no es va entrenar aquest dissabte i continua recuperant-se del cop
Redacció Esport3 Actualitzat

Tal com es preveia, Dani Olmo està descartat per al partit que la selecció espanyola de futbol ha de jugar aquest diumenge al vespre (20.45h) contra Suïssa. El seu nom no surt a la convocatòria facilitada per la Federació

El futbolista blaugrana va rebre un fort cop aquest dijous en el partit contra Sèrbia i dissabte no es va entrenar amb el grup. Així ho ha explicat el mateix seleccionador Luis de la Fuente.

"Dani Olmo no s'entrenarà perquè va rebre un fort cop en l'últim partit i ho està superant. No sabem com es trobarà."


Precisament, la roda de premsa prèvia al partit contra el combinat helvètic, corresponent a la segona jornada de la Lliga de les Nacions, s'ha basat en una defensa aferrissada de Luis de la Fuente per les crítiques rebudes. El cert, però, és que el Barça ja ha patit la baixa de Fermín, que estarà fora dels terrenys de joc un mínim de tres setmanes, i ara té el dubte de Dani Olmo. El migcampista va ser titular contra Sèrbia i està gairebé descartat per al compromís d'aquest diumenge. 

En l'estrena de la Lliga de les Nacions ja es va lesionar Mikel Oyarzabal, que va patir un esquinç al turmell. Però el club més perjudicat pel "virus FIFA" és el Reial Madrid, que amb la d'Arda Güler ja acumula nou baixes.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut