Ancelotti, aquest dissabte fent el seu característic gest amb la cella
Ancelotti, aquest dissabte fent el seu característic gest amb la cella
futbol

Pregunta incòmoda a Ancelotti sobre el seu possible substitut

El tècnic italià també s'ha mostrat reivindicatiu i crític amb el calendari actual

Redacció Esport3Actualitzat

Hi ha prèvies que, quan menys t'ho esperes, acaben oferint un assortit de respostes interessants. Com les que ha donat Carlo Ancelotti en la seva roda de premsa de la vigília del Cadis-Madrid, el primer partit que haurà d'afrontar amb les baixes derivades de l'última aturada de seleccions. Camavinga i Vinícius, ni més ni menys. Com va fer Xavi Hernández el dia anterior, l'italià s'ha queixat del calendari:

"Penso que el calendari no es pot sostenir i els que el preparen s'ho han de fer mirar. Ara anirà a més perquè hi haurà més partits i l'única solució és reduir el nombre de partits. I qui pot fer això és la Lliga, la UEFA i la FIFA, però fan el contrari."

No ha estat l'únic tema en què ha mostrat la seva cara més reivindicativa. També ha demanat respecte per als entrenadors acomiadats, com ja va fer en la darrera reunió del gremi. Un altre front comú compartit amb el tècnic blaugrana:

"Jo he demanat respecte perquè hi ha entrenadors que no cobren quan els han acomiadat. El sindicat dels entrenadors ha de ser més fort en aquest sentit. En alguns casos, els entrenadors han d'anar a judici per cobrar el que els toca. Per això em vaig enfadar i vaig demanar respecte."

Però les qüestions que han agafat Ancelotti amb menys ganes d'esplaiar-se han estat les relatives al seu futur. En especial quan se li ha demanat pel nom que més sona com el seu possible substitut la temporada vinent, Xabi Alonso. Diplomàtic, ha elogiat l'exmigcampista blanc, actual inquilí de la banqueta del Bayer Leverkusen:

"Era un jugador d'una qualitat impressionant i està fent una carrera fantàstica. Té qualitat per fer aquesta feina, té coneixement, personalitat. M'agrada molt com juga el seu equip."

Anar al contingut